Magyarul In English

Bemutatkozás

 

 

  Erdős Gabriella

 

Gabriella jelenleg a TaxMind Kft. elsősorban nemzetközi ügyfelekért felelős vezető cégtársa. Ezt megelőzően 12 éven át dolgozott a PricewaterhouseCoopers (PwC) Magyarország egyik vezető cégtársaként, illetve 8 évet töltött el hasonló pozícióban a KPMG magyar és holland tagvállalatánál.

Bejegyzett adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és mediátor. Több, mint 30 éves adószakértői tapasztalattal rendelkezik beleértve öt Hollandiában töltött évet, valamint több éves vállalati és adóhatósági gyakorlatot. Ügyfelei főleg nemzetközi gazdasági tevékenységet végző vállalkozások és azok tulajdonosai. Szakterülete a közvetlen adók, nemzetközi adótervezés, átalakulások, uniós és egyezmény jog, beruházási adótanácsadás.
Számos szakkönyv és folyóirat cikk szerzője. Kiemelt publikációinak listája itt tartalmak/fajl_publikaciok_20140923202623.docx érhető el.

 

 

 Hunyadné Szűts Veronika

 

Veronika a TaxMind Kft. elsősorban hazai ügyfelekért felelős vezető cégtársa. Veronika korábban 11 éven át volt a PwC cégcsoport és jogelődei pénzügyi igazgatója. Ezt megelőzően saját, közel 50 fő foglalkoztató könyvvizsgáló, adótanácsadó és rendszerszervező cégét vezette.

Bejegyzett igazságügyi adó-és járulékszakértő; mérlegképes könyvelő magyar és IFRS területen; szervezési szakértő (rendszer-és folyamatszervezés); mediátor. Több, mint 30 éves pénzügy-számviteli, adószakértői, vállalat-és ügyvitelszervezési tapasztalattal rendelkezik. Szakterülete a hazai adórendszer, a teljes körű átvilágítások, a szervezetfejlesztés és a válságmenedzsment. Ügyfelei elsősorban hazai közép-, nagyvállalatok és költségvetési szervek. Az utóbbi évek ügyféllistája és a végzett feladat ITT tekinthető meg.